БФС удари Ботев със солена глоба

8
1858

Дисциплинарната комисия към БФС наложи сериозна глоба на Ботев (Пловдив) след дербито с Левски на стадион “Христо Ботев”. Причината разбира се е поведението на привържениците на “жълто-черните”.

Общата сума, която “канарите” трябва да заплатят е 4300 лева, докато гостите от София бяха глобени с 3000 лева.
Ето цялото решение на ДК към БФС:

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.
За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 2 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК “Левски” гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

SHARE

8 КОМЕНТАРА

 1. 8
  2

  Ха така!!! Ощетеният отбор сега трябва на всичкото отгоре и да плаща на тези които му се подиграха и не му позволиха за пореден път да играе по правилата които би трябвало точно според техните разпоредби да важат за всички….??! Това не е подигравка с Ботев. Това е подигравка с държавата и с държавността…. Футболните бюрократи не стига,че не ти позволяват да се състезаваш при равни условия,но искат и да си платиш за това дето те унижават?! Ееее как е било по времето на турското присъствие? Хем трябва да му заколиш кокошка и да го нахраниш , хем накрая е трябвало и да му платиш дето си е хабил зъбите ???! Това вече минава всякакви разумни граници. Не стига,че играеш в предварително нагласено първенство ами трябва и да плащаш за това,че накрая ще си някъде на опашката…
  Цитат от Петко Славейков:
  Не сме народ, не сме народ, а мърша
  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
  И не знаем, не можеме, не щеме
  да работим за себе си със време.
  Само знаем и можеме, и щеме
  един други злобно да се ядеме…
  Все нас тъпчат кой отдето завърне,

 2. 6
  9

  КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ НАЗ САМО НА ИБЪТ АЙ СИКТИР УБЪРНАХ РЕЗБАТА ВЕЧИ

   • Майка ти и сестрите ти къде виркат краката,а?Виркат ги на Скобата,проститутското сборище на изгрев бойските мангали ! Жълт мангал!

 3. E, добре бе драги идиоти! На мача събрахме само около 10 хил. лв за Иви, а можеше тези пари от глобата да се допълнят за кампанията, за нещо смислено! Ама не… Нали са псевдо хулигани и трябва да се правят на мъже! Я се вижте на снимките бе! Няколко чички + шайка малки рахити правещи се на бабаити….

  • 11
   1

   Една от характеристиките на милите ми сънародници е търпението. Преди влизането на стадиона ме попитаха каво нося и направиха съответната проверка. Обърнах се към полицая и му казах: Ако, трябва да внасям нещо за Вашия колега – Железов /предполагам знаете, че работи в Бургаския затвор като надзирател/ трябва да е най-малкото гранатомет! Тези, които наричате хулигани още вярват, че мръсника може да се стресне от една псувня. Дано по скоро се осъзнаят, че не псувните ще им оправят, това което искат да им се оправи. Футбола е най-малкото от тях…

   • 10

    Сега се замислих, че като влизах ме преровиха все едно в съда ще влизам! Водата в чашите, запалки ала бала, а накрая говедата колко бутилки мятаха по плексигласа и тн. Та се чудя в какъв цирк живеем…

Comments are closed.