Илиян Филипов и Бултрас призоваха феновете на Ботев /ОБНОВЕНА/

14
1585

Строителят на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов с призив към феновете на Ботев:

Уважаеми Ботевисти,
През последните няколко дни виждам атаки срещу нашия любим клуб.
Излязоха медийни публикации във връзка с точка 5 от сесията на ОБС Пловдив утре. Тази точка дава възможност и право на клуба да инвестира средства за собствена сметка по проекта на стадион “Христо Ботев” за СМР и дейности, които не са включени в КСС.
В КСС на проекта НЕ фигурират някои от дейностите, за които стадион “Христо Ботев” трябва да получи категория 4 на УЕФА.
Ако клубът вложи средства за тези дейности без решение на Общинския съвет, той няма да може да възстанови ДДС.
В тези медийни публикации аз виждам как искат да се представят неща по доста различен начин, въпреки че клубът иска да инвестира сериозни средства в общинско съоръжение.
Призовавам всички Ботевисти да дойдат утре в 9:00 в Общинския съвет, за да видим именно кои съветници са против любимия ни отбор.
С Уважение,
Илиян Филипов

Малко по-късно и от страницата на Бултрас също излезе подобен призив:

Ботевисти,

днес за пореден път сме свидетели на опити за възпрепятстване на цялостното завършване на нашия дом – стадион “Христо Ботев”.

Утре, 26.07 (сряда) ще се проведе заседание на ОбС, а точка 5 от дневния ред на сесията е свързана с важна за Ботев тема.

Ако се приеме, точката би дала на клуба правото да инвестира собствени средства по проекта за дейности, които не са предвидени в общинския бюджет.

Призоваваме общинските съветници да не се поддават на внушения и да вземат правилното решение, което по никакъв начин не ощетява гражданите на Пловдив.

Всички допълнителни средства ще бъдат вложени в общинско съоръжение, което е на всички пловдивчани и за сметка на футболния клуб.

Дами и господа общински съветници, бъдете сигурни, че утре ще дойдем на сесията, за да видим как всеки един от вас ще гласува по точка 5.

SHARE

14 КОМЕНТАРА

 1. 2
  7

  Циганите пак ще просят, това са Циганите от изгревбойс, със Барона Филипипов. Този педерсст няма да се нахрани, търси подкрепа от Жълтите цигани.

 2. 5
  3

  Аз едно знам. Тия неща със заплахи не стават. Ако съветниците решат че е правомерно, ще я приемат точката, ако не, няма как да им повлияете. Тоя ви кара да си изгубите половин работен ден за неговите си интереси, не го ли разбирате?

 3. 4
  7

  Лаута ,ще бъде завършен ,ако го строи ПИМК , иначе кашона ще бъде вечно недовършен.Така ,че лилави венци ще мълчите и ще слушате.

  • 3
   2

   те са във изгревбойс СТОЛИПИНОВО, и маалата до стадион ботевъ ЧИНГЕНЕ.

 4. 7
  14

  И какво като видите ще ги биете ли ако не гласуват във ваша полза? Кои сте вие че да отидете на сесията . Тук намирисва на заплаха.

  • 11
   6

   Ти си скапан помак и си свикнал да се дупиш на ходжата. Ние,пловдивчани имаме мнение и ако трябва ще използваме заплахи, за да премахнем пречките, които създават в града ни цигани и олигофрени от села и паланки. Кур за Локо! Само Боттев!

   • 5
    12

    Кои пловдивчани бе да те еба във вмирисания потен селянин! Желязно , Войводиново , Стряма и Рогош да не е Пловдив бе селтак

   • 1
    4

    Ние пловдивчани имаме мнение, ха ха ха. Какъв пловдивчанин бе твоите родители сигурно са на двадесет литра бензин от Пловдив той-ние пловдивчани.

   • 2
    3

    Надупените сте вие. Незнам само кой е надупен на Доган и Пеевски. Защото стадиона не ви го построи баба ми.

 5. 8
  15

  Илияне,ти нали рекламираш в Крумовград! Кво те боли за жълтурите? Или парите не миришат?Или ще трябва наесен да гласуват за твоята партия – ДПС?!

 6. 11
  12

  Абе наглец мазен , майка ти дейба селска,с Дебелия не се нагушихте,ставаш смешен с “нашия любим клуб”,ти където до миналата година не знаеше топката квадратна ли е кръгла ли е много те е страх да не ти спрът кранчето. И да не забравя,вземи си изглади официалния анцуг,че Филип Плейн ще ти забранят да им носиш парцалите

Comments are closed.