ОФИЦИАЛНО: Ботев Пд подписа с ляв бек!

13
1116

Ботев (Пловдив) привлече гръцкия защитник Константинос Балоянис. Бранителят подписа 3-годишен договор с “канарчетата”.

Константинос Балоянис е роден на 8 февруари 1999 година в Солун. Първите си стъпки във футбола прави в ПАОК, след което преминава в академията на Арсенал.

От лондонския гранд се присъединява към холандския Цволе, а след него се завръща в родината си, където играе за ПАОК, Волос и ОФИ Крит, където бе за последно.

В кариерата си крайният ляв защитник има завоювани два трофея – титлата в Гърция и купата на страната. В най-високото ниво на гръцкия футбол Балоянис има записани 71 мача.

Бранителят е преминал през юношеската формация до 19 години на Гърция, като има и два мача за младежкия национален отбор на страната си.

SHARE

13 КОМЕНТАРА

 1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  2
  2

  ЯШАРЕ ПУД МЕНЯ, ТОА ЦИНГИТУ ГУ ЗНАМ!!! МЮМЮН МУ Е ИМИТУ. ЯВЯВА МИ СЕ ТРЕТИ БРАТЧЕТ УТ КИСТИНДИЛ! БРАТЧЕТ Е НА ЖИНАТА, УТ ВРЕТЕНАРИТИ!!! МЛОГУ НАШ АПАП Е И СИЛНУ УБИЧЪ НАШИА, СТУЛЮПИНСКИА КЛОАКУМУТИФ!!!! НЕШТУ СИ СЪ УБЪРКЪЛ??? ЗАШТО ГУ БРУИШ УТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, НИ ЗНАМ??? ПУФТА ПАФТА, АМА МАЙ ПАК ПРАЙШ “УБАВА РАБТА, АМА ФРЕНСКА РАБТА”!!!:)))))))))))

  • Манго, осран, научи български да говориш и пишеш и тогава давай акъл. Иначе ходи на скобата и си разтривай сливиците!

 2. 6
  8

  ДНЕС ОС ПЛОВДИВ ВДИГНА ЖЪЛТ КАРТОН НА ЦИНГИТО. АКО Е РАЗБРАЛ- ДА ДЕЙСТВА. АКО НЕ, ДИНЕНАТА КОРА Е ГОТОВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОЗИ СКЪПЕРНИК ДА ИЗПЪЛНИ ДАДЕНИТЕ ОБЕЩАНИЯ И ДА НАПРАВИ БОТЕВ СИЛЕН И РЕЗУЛТАТЕН ОТБОР. БОТЕВ НЕ Е ОПИТНО ПОЛЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЧЕРНИ МАРУЛИ. ИСКАМЕ БЪЛГАРСКО, РОДНО ПРОИЗВОДСТВО. НИКОЛАЙ ИЛИЕВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПЪРВОЯ ЖАЛОН В НОВИЯ КУРС! САМО ЗАРАДИ НЕГО ПОСЕЩАЕМОСТТА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ДВОЙНО. ВТОРИЯ ЖАЛОН ЩЕ Е ОФИЦИАЛНОТО ПРОГОНВАНЕ НА ИЗРУДА И ОСРАН! НЕ НЯМА ГРЕШКА! ТЕЗИ ДВАМАТА СА ДОКАЗАНО ГРОБОКОПАЧИ НА БОТЕВ. ТРЕТИЯ ЖАЛОН ЩЕ Е ОБРЪЩАНЕ КЪМ БРАЗИЛСКИЯ ПАЗАР И РАЗПРОДАЖБА НА ВСИЧКИ ДОКАРАНИ ОТ ИЗРУДА. И БЕЗ ТУЙ ДАВАТ МИЛИОНИ ЗА ТЯХ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ОСИГУРИ ФИНАНСИРАНЕ НА НОВА СЕЛЕКЦИЯ, НАПРАВЕНА ОТ ГЕНЧЕВ. ЦИНГИТО, АКО НЕ ИСКА ДА СИ ХОДИ СКОРО, ТРЯБВА РЯЗКО ДА СМЕНИ КУРСА, ДОВЕЛ ДО СЪСИПВАНЕ НА ОТБОРА. ТОЙ ОБЕЩА, ЧЕ ПРЕЛОМНИЯ МОМЕНТ ЩЕ Е НОВИЯ СТАДИОН, КОЙТО ВЕЧЕ Е НАЛИЦЕ!

   • 8
    4

    Каквото става майка ти и сестра ти ГО усещат!

  • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
   3
   1

   А ТАКА АБИ!!!! ……И ЗЕМЪЙТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!!! ТЕ СА НАШИ БЛАГУДЕТИЛИ И МНОГУ НАШИ АВЕРИ, АМА ДУКЪТУ СБИРЕМ БАКЪР И АЛЮМИН ЗА ТЯФ, МОЖИ ДА ВИ ПУМОГНЪТ ВМЕСТУ РУСНАЦИТИ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ, СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!:))))

 3. 11
  8

  Руския клоун ни замазва очите с анонимници. Вън от Ботев.

 4. 10
  5

  7:0 наближава, като избяга джовани и хоркаш и ще се разтреперам

 5. 7
  7

  Пак чужденец?
  Ами да си гледат, особено пък и с тези цени на билетите!?

Comments are closed.