Ботев иска да задържи Неделев и след края на сезона

1
632
Независимо от неяснотата около собствеността на Ботев (Пловдив), спортно-техническият щаб мисли за бъдещето на клуба и след края на сезона. “Канарчетата” имат желание да задържат звездата Тодор Неделев в състава си и след изтичане на договора му за преотстъпване от Майнц 05. Националът има контракт до 30 юни, след което трябва да се завърне в състава на немците. Ботев обаче се надява да успее да се разбере с ответната страна и да задържи Неделев под наем поне до Нова година.

Друг вариант пред “канарчетата” е да опитат да откупят изцяло правата на Неделев, но това е малко вероятно заради високата цена на играча. Засега няма индикации халфът да получи нов шанс в Майнц 05, макар да прави нелош сезон и да изпъква с изявите си в Първа професионална лига.

Близки хора до Неделев пък го съветват, че не трябва да остава в Пловдив, а трябва да търси други варианти за продължаване на кариерата си в отбори от чужбина. Според тях само там халфът ще може да доразвие потенциала си и да направи по-сериозна кариера.

“Меридиан мач”

SHARE

1 КОМЕНТАР

  1. 6
    5

    Може да задържа тоя ,който има пари бе!Щом немаш пари,какво ще задържаш ти бе?Ти немаш право да
    задържаш !

Comments are closed.