Антонио Вутов ударил дете с бутилка! ВИДЕО

12
3369

Антонио Вутов е ударил едно от децата, които връщат топките, с бутилка минерална вода по време на мача с Берое, научи PlovdivDerby.com. За това е и наказанието на футболиста от 1 мач, тъй като инцидента не е останал незабелязан от съдиите и делегата.

Вутов не е искал умишлено да удари детето, а просто в изблик на ярост е ритнал бутилката. Играчът веднага е отишъл и се е извинил на малчугана за неволния удар с пластмасовото шише като го е прегърнал, но това не е склонило дежурните лица и те са отразили случилото се в докладите си. След края на двубоя Вутов е подарил и фланелката си на детето. Играчът  говори единствено пред камерата на PlovdivDerby.com. Вижте интервюто му след победата над Берое, ако сте го пропуснали:

SHARE

12 КОМЕНТАРА

 1. Шокиращо заглавие, сигурно се цъка доста. “Добре”, че е “ВИДЕО”-то към статията, за да видим какво е направи Антонио Вутов.

 2. 10
  17

  Кога ще изхвърлят Ботевъ от групата за селски изцепки,всеки път последен!!!!!!!!!!!!

 3. 10
  5

  Алоооо дерби това го видях още на стадона, както и се озъби на белия и за това го смени, ма вие спите

 4. 28
  5

  А бе в крайна сметка Вутов не го е направил умишлено,тъпо наказание!

 5. 36
  5

  Следващият мач на Ботев е срещу Черно море, а не срещу Левски! Не знаете програмата, обаче коментирате. Лаладжии!

 6. 12
  27

  По-добре Антонио Вутов да си почине и да се види с близките си отколкото да играе симулативно срещу Левски…Даже постъпката му е донякъде почтена още повече,че веднага се е извинил на детето.
  Какво сте ревнали толкова?!…За всеки един от вас няколко дни почивка биха били нещо хубаво…Малко по-спокойно…Тая год. не сме за шестицата…Ако стане добре дошло,но надали.Живота не свършва с това…

 7. 8
  42

  Какво излиза от цялата работа, говедото си изпроси наказание, за да не играе с рогатите. Нека някой да ме оспори. Няма да се очудя ако утре някой от бившите рогати/които изобилстват в нашия отбор/ не започнат да симулират контузии. Ха на бас, че ще стане?

  • 30
   10

   Какъв левски те гони, буфер нещастен! Даже не знаеш с кой играем.

  • 19
   3

   Буфер, от километри си личиш.Следващият мач е с Черно море,така че “рогатия”не си е изпросил картона заради мача с Левски.А вашия мач е с Дунав може би не знаеш . защото вас повече ви интересува Ботев

  • Следващия ни мач е с черно море!!! Стига си плещил празни приказки!!Ясно е какъв ботевист си…..

Comments are closed.