Валя Гугугманова в писмо: Благодарим на всички от голямото черно-бяло семейство! Бъдете благословени

1
1228

От името на цялото ми семейство искам да изкажа огромната си благодарност към всички наши приятели, феновете на Локомотив Пловдив, фракциите на черно-белите от цял свят, футболния клуб, г-н Атанас Узунов, пловдивчани и бизнесмени, които ни подадоха ръка в този ужасно труден момент за нас. Още не мога да повярвам, колко много хора се отзоваха на инициативата, организирана от феновете на Локо Пд и дариха средства, за да ни помогнат. Никога няма да забравя тази помощ, която бе материална, но за мен и децата ми тя бе и морална подкрепа. Благодаря ви от мое име, от името на децата ми и разбира се от името на обичания от всички нас Георги.

Георги винаги е бил част от огромното черно-бяло семейство. Благодаря ви, че след неговата трагична кончина вие помогнахте на мен, децата ми и цялото ми семейство, а не ни оставихте сами.

Бъдете благословени.
Валентина Гугуманова

SHARE

1 КОМЕНТАР

  1. 44

    НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ И НИКОГА НЯМА ДА ОСТАВИМ КАКТО ОТБОРА ТАКА И ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ЧЕРНОБЯЛАТА РЕЛИГИЯ ВЪВ СЪРЦАТА СИ САМИ БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ….. ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

Comments are closed.